joi, 7 ianuarie 2010

Prajitura 4

Reteta e extrem de simpla si rezultatul este o prajitura densa si aromata.

Ingrediente:

1 Pachet de unt
200gr ciocolata neagra (4 mici sau 2 mari)
4 oua
250gr faina
1 plic praf de copt (Hefe in germania)
200gr zahar tos
Satfide, nuci, alune, fructe zaharisite sau uscate

Preparare:

Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga zahar
vanilat, coaja de lamaie, un varf de cutit sare.
Untul se topeste cu ciocolata se rastoarna peste
galbenusuri si se amesteca incontinuu.
Se aduga faina cu praful de copt si la urma albusurile
batute spuma.
La sfarsit se adauga nucile, alune, stafide etc.
Tava se unge cu putin unt si se tapeteaza cu faina.
Cuptorul trebuie sa fie deja incins.
Acuma cat trebuie lasata nu mai stie nimeni,o intepi sa vezi ca e facuta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu